• PON. - PET.

    OD 8.00 - DO 19.00

  • SOBOTA

    OD 8.00 - DO 13.00

  • NEDELJA IN PRAZNIKI

    Zaprto

• since 1952•
COCOCHOCO

BOTO-KS TRETMA!

KAJ JE COCOCHOCO BOTO-KS TRETMA?

Cocochoco boto-ks tretma za lase je edinstvena metoda za obnovo las.

Vsebuje le naravne sestavine in pripomore k obnovi obdelanih las. Ti postanejo mehki, sijoči in svilnati na otip.

Ta edinstveni tretma obnovi poškodovane lase, izboljša strukturo, daje sijaj, vlaži in globinsko nahrani, obnovi razcepljene konice ter zagotavlja UV-zaščito. Namen boto-ksa je nahraniti lase in ukrotiti neobvladljive pramene.

Če imate suhe lase in razcepljene konice ali pa le želite, da bi bili lasje bolj zdravi, je boto-ks odlična izbira. Vsebuje beljakovine, antioksidante, vitamine, hranilna olja in druge sestavine za zdravje, ki zapolnijo vrzeli med lasmi in jim povrnejo naravno lepoto.

Boto-ks ohranja volumen las in obnavlja razcepljene konice. Lase se prvič operejo 24 ur po tretmaju.

Cocochoco boto-ks vsebuje bogate sestavine za zaščito pred UV-žarki in tako preprečuje staranje las. Ker zagotavlja UV-zaščito, je popolna nega pred vsakodnevno izpostavljenostjo močni sončni svetlobi.

Kako dolgo traja učinek boto-ksa?

Učinki boto-ks tretmaja trajajo do pet mesecev. Nato je priporočljivo ponoviti tretma. Za daljšo obstojnost boto-ksa uporabljajte Cocochoco izdelke za nego po tretmaju, predvsem Cocochoco šampone in balzame brez sulfatov ter Cocochoco maske za lase enkrat do dvakrat na teden. Upoštevajte tudi Cocochoco priporočila in nasvete.

Rezultati boto-ksa za lase

Boto-ks za lase ne bo spremenil strukture las. Obstoječi volumen bo ostal, kodri in valovi se bodo zgladili, neobvladljivi prameni bodo ukročeni in lasje bodo globinsko navlaženi. Tretma izrazito izboljša videz vaših naravnih las, saj jih popolnoma regenerira. Z boto-ksom bodo lasje bolj zdravi, mehkejši, sijoči, polnejši in živahnejši. Videti bodo mlajši, razcepljene konice pa bodo izginile.

Cocochoco
• since 1952 •

BOTO-KS ALI KERATIN

Boto-ks ali keratin – v čem je razlika? Boto-ks za lase je zasnovan tako, da ukroti neobvladljive pramene, zgladi in pomladi lase ter jim povrne zdrav videz. Je odlična izbira za globinsko nego las. Lase obnavlja s pomočjo ključnih sestavin, kot so beljakovine, aminokisline, vitamini in lipidi, hkrati pa ne vsebuje škodljivih kemikalij. Zapolni vrzeli v laseh, tako da postanejo svilnati, sijoči in pomlajeni. Boto-ks ni tretma za ravnanje las in ni tako močan kot keratin. Keratinski tretma je napreden postopek, ki daje lasem zdrav, sijoč in svilnat videz. Temelji na keratinu, ki je glavni protein kože, las in nohtov. Keratin je naravna sestavina, ki izboljša teksturo in elastičnost las. Lasje bodo po tretmaju ravni, neobvladljivi prameni pa bodo ukročeni. Učinek traja do šest mesecev, odvisno od nege. Zaključek Glavna razlika med tema dvema tretmajema je v tem, da je keratin namenjen ravnanju las. Zasnovan je za vse, ki želijo zelo ravne lase z veliko manjšim volumnom. Boto-ks za lase pa je odličen za obnovo in nego las ter ukrotitev neobvladljivih pramenov. Zasnovan je za poškodovane, obdelane in tanke lase, ki potrebujejo globinsko obnovo.

hair lovers
• since 1952 •

Ali je boto-ks varen za lase?

Vsekakor. Cocochoco boto-ks ne vsebuje toksinov ali škodljivih kemikalij.

BOTO-KS NEGO NUDIMO V SPODAJ NAVEDENEM SALONU:

pe sežana