• PON. - PET.

    OD 8.00 - DO 19.00

  • SOBOTA

    OD 8.00 - DO 13.00

  • NEDELJA IN PRAZNIKI

    Zaprto

• since 1952•
COCOCHOCO

BRAZILSKI KERATINSKI TRETMA!

KAJ JE COCOCHOCO BRAZILSKI KERATINSKI TRETMA?

Cocochoco brazilski keratinski tretma je inovativen postopek nege las, ki je popolnoma naraven in ne vsebuje formaldehida, sulfatov ali parabenov. Temeljito obnovi in zravna lase, ne da bi spremenil njihovo strukturo. Keratinski tretma zagotavlja zdrave, ravne, mehke in sijoče lase do šest mesecev. Brazilski keratinski tretma je primeren za vsak tip las. Prednosti Cocochoco keratina so, da obnovi suhe in poškodovane lase, daje neverjeten sijaj, razplete lase, zagotavlja zaščito pred toploto sušilnika, likalnika ali kodralnika, ščiti barvo las, preprečuje razcepljene konice, omogoča lažje česanje in oblikovanje las, prihrani čas, ki bi ga sicer porabili za ravnanje, zravna lase, ne da bi spremenil njihovo strukturo, ter poskrbi, da so žametni in gladki na otip.

Lasje postanejo močnejši, površina pa se zapre in postane zaščitena pred UV-žarki, vetrom, zmrzaljo, morjem in klorirano vodo. Cocochoco brazilski keratin je primeren za mehke, poškodovane, kodraste, puste, težke, neukrotljive in grobe lase. Zaradi svojih lastnosti je primeren tudi za kemično obdelane ali barvane lase.

Cocochoco brazilski keratinski tretma dobesedno vrača življenje vašim lasem ter je preprosto najhitrejši, tehnično najnaprednejši in najučinkovitejši postopek za obnovo las na svetu. Ta tehnologija je uspešna na vseh tipih las, največji rezultati pa so bili doseženi na izjemno poškodovanih laseh.

Cocochoco uporablja kombinacijo keratina za obnovitev poškodovanih las, ki nadomesti naravni keratin, izgubljen med kemično obdelavo, zaradi zunanjih vplivov zraka in vode, izdelkov za lase, likanja ali sušenja. Ta inovativni tretma proizvede nanomolekule keratina, ki se spremenijo v mikro granule in se nato razčešejo v lase. Ko nanesemo tretma, ga ujamemo v lase z ravnalnikom za lase. Vlaga se ujame v povrhnjici, lasje pa postanejo gladki. Po tretmaju so lasje sijoči in ravni, rezultat pa je viden takoj.
Cocochoco
• since 1952 •

cocochoco je priljubljen v vseh državah sveta

Cocochoco keratinski tretma lahko opravite tudi v našem  certificiranem salonu v Sežani na naslovu Kolodvorska ulica 2a.  Certificirani salon je opravil uradno Cocochoco izobraževanje in uspešno usvojil vse korake tretmaja.

hair lovers
• since 1952 •

COCOCHOCO

KATERE VRSTE KERATINA PONUJAMO?

Ponujamo tri vrste keratina: COCOCHOCO ORIGINAL, PURE, GOLD. Vsak je namenjen določeni strukturi las in nudi različne učinke.

COCOCHOCO KERATINSKO NEGO NUDIMO V SPODAJ NAVEDENEM SALONU:

pe sežana