• PON. - PET.

    OD 8.00 - DO 19.00

  • SOBOTA

    OD 8.00 - DO 13.00

  • NEDELJA IN PRAZNIKI

    Zaprto

Our mission

NAŠE POSLANSTVO

Our mission

NAŠE POSLANSTVO

MISIJA PODJETJA

Naše osnovno poslanstvo je nudenje kvalitetnih frizerskih storitev. Strankam nudimo tudi širok izbor izdelkov priznanih blagovnih znamk za vse vrste las in lasišča. Pri čemer sta naši največji vrednoti tradicija in kakovost, saj smo na področju frizerstva podjetje z dolgoletno tradicijo.

Skrbimo za nenehen strokoven razvoj posameznikov podjetja, ki znajo prisluhniti želji vsake stranke in storitev prilagoditi njenemu ali njegovemu življenjskemu stilu. Na ta način ohranjamo srečo med našimi strankami in osebjem. Ko se nekdo počuti dobro v sebi, to ustvari splošen občutek dobrega počutja in sreče, ki je nalezljiv.

ŽELITE ODLIČNE PONUDBE

bodite na tekočem z novicami o popustih in kuponih

Vision
since 1952

NAŠA VIZIJA

Smo učni salon, ki vzgaja in usposablja naslednjo generacijo lastnih odličnih frizerjev. Z rednim strokovnim izobraževanjem želimo hoditi v koraku s svetovnimi trendi, ter nanje prenašati znanje. Obljubljamo, da bomo spodbujali osebno in strokovno rast naše ekipe. Z vrhunsko strokovno ponudbo in profesionalnim odnosom želimo doseči največje zadovoljstvo naših strank. Želimo, da je vsak naš salon konkurenčen v svojem okolju, zato stremimo k temu, da je razmerje med ceno in kvaliteto storitve najboljše.